drogerie-kosmetika.cz drogerie-kosmetika.cz
FAQ FAQ Hledat Hledat Seznam uživatelů Seznam uživatelů Profil Profil Soukromé zprávy Soukromé zprávy Registrace Registrace Přihlášení Přihlášení
Drogerie Martina        
Právě je ne září 05, 2010 4:37 am Zobrazit příspěvky bez odpovědí
Samoopalovací mléko
Přidat nové témaZaslat odpověď
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma
Autor Zpráva
Anonymní

ZaslalZaslal: st květen 23, 2007 12:44 pm
PříspěvekPředmět : Samoopalovací mléko
Citovat

Prosím o informaci, jaký ochranný faktor má Samoopalovací mléko NIVEA SUN (18301061). Děkuji.
alena
Anonymní

ZaslalZaslal: čt květen 24, 2007 8:45 am
PříspěvekPředmět : Samoopalovací mléko
Citovat

Žádné samoopalovací výrobky neobsahují ochranné filtry, nechrání před slunečním zářením. Pouze dodávají pokožce opálený vzhled. Je třeba použít ještě přípravky s ochranným faktorem na opalování.
gábina
Anonymní

ZaslalZaslal: čt březen 11, 2010 12:11 pm
PříspěvekPředmět : samoopalovák se SPF
Citovat

to není tak docela pravda, ty kvalitnější samoopalovací přípravky už SPF obsahují. slyšela jsem samou chválu na tuhle samoopalovací pěnu http://www.krasa.cz/samoopalovaci-pena-na-oblicej-a-telo-spf-15-delectable-self-tanning-mousse-125-ml.html
nikkoa
Anonymní

ZaslalZaslal: st duben 14, 2010 4:48 pm
PříspěvekPředmět : mléko
Citovat

no já mám docela dobré zkušenosti s tímhle samoopalovacím mlékem, není uplně tak agresivní takže po něm nezůstávají fleky, ale neopálí zase moc no Smile
markett
Anonymní

ZaslalZaslal: st červen 02, 2010 3:39 pm
PříspěvekPředmět : samoopalování
Citovat

já zas mám dobré zkušenosti s tímto samoopalovacím sprejem, ikdyž mě to stojí dost peněz no Sad
romča
Anonymní

ZaslalZaslal: po červen 14, 2010 7:40 am
PříspěvekPředmět : payot
Citovat

Dostala jsem k narozkám samoopalovací mléko od Payotu a mile mě překvapilo. Takhle přirozené opálení jsem po použití samoopalováku ještě neviděla. Doporučuju Wink http://www.krasa.cz/samoopalovaci-mleko-proti-starnuti-pokozky-150-ml.html
Zobrazit příspěvky z předchozích:    
Zobrazit předchozí téma Zobrazit předchozí téma
Přidat nové témaZaslat odpověď

Přejdi na:   

Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.